ODAMIZ İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE AYAKKABI YARDIMINDA BULUNDU

Odamız 2019-2020 eğitim ve öğretim yılı için TOBB tarafından sağlanan finansman ile Eğitime Destek kapsamında ihtiyaç sahibi ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik 2019 yılında Lüleburgaz ve Vize de bulunan okullarımıza 800 adet ayakkabı, bot dağıtımı yapıldı.

Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ yaptığı açıklamada, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin finans desteği ile her yıl geleneksel hale getirilen eğitim yardımları çerçevesinde bu yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için ayakkabı ve bot yardımlarımızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim, sevgili öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine çok çalışmaları ve hayalini kurdukları tüm başarılara ulaşmalarıdır. Türkiye’ yi büyük ve güçlü bir ülke olarak yarınlara taşıyacak olan genç nesillerdir. Bu nedenle gerek okul içerisinde, gerekse de okul dışında sevgi, saygı ve kardeşlik olgusu içerisinde hareket ederek, vatanınıza, milletinize faydalı bireyler olmak için çaba sarf edilmelidir.
Bu önemli katkılarından dolayı başta TOBB Başkanı Sayın M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ na, değerli Yönetim Kurulu Üyelerimize ve Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim ÇETİN ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyoruz”dedi.