LÜLEBURGAZ TSO’DAN ,İSO İLK 500 DE YER ALAN FİRMALARA TEBRİK MESAJI

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan “Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yer alan Lüleburgaz TSO üyesi 9 firmayı kutladı.

Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ, yaptığı açıklamada “Odamızın hizmet sınırları içerisinde yer alan 9 firmamız, İstanbul Sanayi Odası tarafından üretimden satışlara, satış hâsılatına, brüt katma değere, öz sermayeye, net aktifler tutarına, dönem karı tutarına, ihracat tutarına ve ücretle çalışanlar ortalamasına göre belirlenen Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesi içinde önemli sıralarda yer almıştır. Küresel manada ekonomik dalgalanmaların sıkça yaşandığı bu dönemde 9 firmamızın yakaladığı bu başarıyla gurur duyuyoruz. Odamız üyesi bu firmaların bölgemizde olması,istihdam ve katma değer yaratmasını önemli buluyoruz. Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” listesinde yer alması bölgemiz açısından güç ve moral kaynağı sağlamakta olup,9 firmamızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

BİRİNCİ 500 BÜYÜK                               KURULUŞLAR

KURULUŞ SIRA NO

92                                                          Bunge Gıda San. ve Tic. A.Ş.

122                                                        Trakya Cam Sanayii A.Ş.

146                                                        Anadolu Efes Biracılık ve Malt Sanayii A.Ş.

156                                                        Paşabahçe Cam San. ve Tic. A.Ş.

191                                                        Zorluteks Tekstil Tic. ve San. A.Ş.

318                                                        Lesaffre Turquie Mayacılık Üretim ve Ticaret A.Ş.

322                                                        TYH Uluslararası Tekstil Pazarlama San. ve Tic. A.Ş.

338                                                         Trakya Döküm San. ve Tic. A.Ş.

404                                                         Ulaş Gıda Un Tekstil Nakliye Tic. ve San. A.Ş.