LÜLEBURGAZ TSO SON YÖNETİM KURULU TOPLANTISINI MEVCUT BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Salı günü gerçekleşen toplantıda Hizmet Binası yenilenmesi sebebi ile şuan ki binasında son toplantısını yaptı.

Lüleburgaz’a yaklaşık 40 yıldan bu yana mevcut binasında hizmet veren LTSO, bina yenilenmesi tamamlanana kadar geçici bir süre için 200 metre ilerideki (Kocasinan Mah.İnönü Cad. No:25) çalışmalarına kesintiye uğramadan devam edecek olup yeni hizmet binamızın en kısa sürede tamamlayarak, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasının üyelerinin daha iyi hizmet alacağı ortam oluşturulacağı belirtildi.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ” LTSO Yönetimine geldiğimiz günden bu yana seçimde verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz. Üyelerimizin memnuniyetini sağlamak ve hizmet kalitemizi gün geçtikçe daha da iyi yerlere taşımayı temel ilke edinerek çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi.