Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası

Edenred ile tasarruf ediyor

Ön ödemeli kurumsal hizmetler sektörünün öncü markası Edenred Türkiye ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (Lüleburgaz TSO) arasında imzalanan protokol ile, Lüleburgaz TSO üyesi şirketler, Ticket Car Akaryakıt Çözümleri sayesinde yüzde 6 oranında indirimli akaryakıt alma fırsatı elde edecek. Üye şirketler aynı zamanda Edenred’in Ticket Restaurant Yemek Kartı ile çalışanlarının öğle yemeği gidelerinde de %100’e varan vergi istisnasından yararlanabilecek.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Edenred Türkiye İstanbul Satış Grup Müdürü Murat Altıntepe’nin imzaladığı protokol sayesinde, Edenred Türkiye’nin Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri akaryakıt maliyetlerinde önemli ölçüde tasarruf sağlayacak. Üye şirketlerin sadece bir araçları bile olsa  belirlenen akaryakıt markalarından yüzde 6 oranında bir indirime sahip olacaklar. Ticket Car Edenred’in tek fatura özelliği sayesinde Lüleburgaz TSO üyeleri operasyonel anlamda da büyük kolaylık elde ederken hafta sonu kullanımının kısıtlanması, TL veya litre bazında belirlenen araca göre limit tanımlanabilmesi, belirlenen lokasyonlarda plakaya tanımlı akaryakıt alımı yapılabilmesi sayesinde harcamalarını kontrol altına alarak ayda ortalama yüzde 15’e varan tasarruf da sağlayacak.

Öğle yemeği giderinde çalışan başına yılda 6.000 TL’ye varan tasarruf

Lüleburgaz TSO üyeleri Türkiye’nin ilk yemek kartı markası Ticket Restaurant sayesinde çalışanlarının öğle yemeği giderlerinde yüzde 15 SGK işçi primi, yüzde 22,5 SGK işveren primi, yüzde 0,75 damga vergisi, yüzde 22 gelir vergisi istisnası ile KDV indirimine tabi olacak ve yüzde 100’e varan vergi tasarrufu avantajıyla çalışan başına yılda 6.000 TL’ye varan tasarruf imkanı elde edecek. Böylece kaynaklarını doğru şekilde kullanmaya başlayan üyeler neredeyse yemek gideri kadar bir giderden kurtularak kazançlı çıkacak.

Devir, tasarruf devri

Konuyla ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, yapılan bu yeni anlaşmadan duydukları büyük memnuniyeti belirterek, “Tasarruf, büyük küçük demeden tüm şirketlerin en önemli gündem maddesi. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi koşullarında bu önemli tasarruf imkanını üyelerimize sağlayabilmek bizim için çok kıymetli. Çok araçlı büyük şirketlerin alabildiği indirim oranını biz Edenred Türkiye sayesinde bir aracı olan üye şirketlerimize bile sağlıyoruz. Ticket Car Akaryakıt Çözümleri ile akaryakıt alımlarında, Ticket Restaurant Yemek Kartı ile ise çalışanlarının öğle yemeği giderlerinde operasyonel ve mali yük getiren süreçleri artık planlamak zorunda kalmadan kaynaklarını doğru yönetebilecek, faaliyet gösterdikleri alana daha iyi odaklanarak bu zorlu günleri nispeten kolayca atlatacaklar” dedi.

Başvuru için https://ticket.yakitkarti.com/luleburgaz-ticaret-ve-sanayi-odasi/

Detaylar ve devamı için  HİZMETLER -ÜYE KİMLİK KARTIMIZA İNDİRİM SAĞLAYAN KURULUŞLAR bölümünü tıklayınız.