BULGARİSTAN-TÜRKİYE SINIRÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI

Bulgaristan Türkiye Sınır Ötesi işbirliği programı kapsamında, Proje ortağı Bulgaristan Svilengrad Sivil Toplum Derneği davetiyle ikinci ortak proje toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ, Meclis Başkanı Fahri CÖMERT, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Şamil BEŞER, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet DERVİŞOĞLU, Ahmet Yıldıray SAYAR, Genel Sekreteri İ.Koray GİRGİN, Bulgaristan Svilengrad Sivil Toplum Derneği Yetkilileri, Abigem Direktörü Sinem VARAN, AB Proje Sorumlu Danışmanı Emine GÖZEN katılım sağladı.

Bölgemiz hakkında bilgiler vererek, yerel ve sınır ötesi işbirliği çalışmalarının planlanması ve uygulamaları hakkında görüşme sağlandı. Misarperverlikleri için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Tweetle