info@ltso.org.tr

TOBB’un öncülüğünde tüm Odalarda oluşturulan Yüksek İstişare Kurulları toplantılarına başladı. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare Kurulu da ilk toplantısını 02/10/2018 tarihinde Oda hizmet binasında yaptı.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İlhami Cebelli yaptığı açıklamada ; “2 yıl için 16 üyesiyle göreve başlayan Kurul, Odamızın işleyişine katkıda bulunmak, Oda Yönetim Kuruluna ve organlarına bölgemizin sınai, ticari ve ekonomik sorunları ve beklentileri hakkında görüş ve önerilerde bulunmak, Oda yönetiminin ve organlarının bölgemiz ve dolayısıyla ülke ekonomisine katkı sağlayacak kararlar almasına yardımcı olmak amacıyla hayata geçirilmiştir. Göreve geldiğimizde sözünü verdiğimiz şeffaf ve ilkeli yönetim anlayışı çerçevesinde bu oluşumla  sadece Odamız Yönetim organları değil, değişik sektörlerden üyelerimizin de sesini duyma ve karar alma mekanizmasına ortak etme şansı yakalamaktayız.” şeklinde konuştu.