info@ltso.org.tr

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) tarafından Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nın(LTSO) desteğiyle Lüleburgaz’da dış ticaret okulu eğitimi başlayacak.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli , Lüleburgaz Ticaret Borsası Başkanı Kenan Var, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri , Lüleburgazlı sanayicilerle toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin Trakya Kalkınma Ajansı tarafından Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda verilecek dış ticaret okuluyla ilgili bilgi verdi.
Eğitime katılmak isteyenler 22 Ekim 2018 tarihine kadar www.trakyaka.org.tradresinden başvuru yapabilecek.