TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ GÜNAY ’DAN ODAMIZA ZİYARET

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay ve TOBB Oda/Borsa Daire Başkanlığı Uzman Yardımcısı Kadir Akalın odamızı ziyaret etti.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ,toplantıda güncel ekonomik konular, bölgemizin sorunları ve çözüm önerileri ile TOBB’den beklentiler dile getirildi.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Tekirdağ TSO Başkanı Cengiz Günay, gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili olarak bölgede bulunan tüm Oda ve Borsalara ziyaretler gerçekleştirdiklerini, bu ziyaretlerdeki amacın; şehirlerin ve Oda/Borsaların sorunlarını öğrenerek bu sorunların Ankara'da dile getirilmesini sağlamak olduğunu söyledi.

LTSO Yönetim Kurulu Başkanı CEBELLİ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ilçemizin durumu,odamızın faaliyetleri hakkında bilgiler verilerek,yeni yapılacak olan  hizmet binamızın yapımı hakkında bilgi aktardı.Görüşmede dile getirilen sorunlar hakkında Başkan Cengiz Günay bu sorunların giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi için oluşturulacak raporun ilgili kurumlara iletileceğini dile getirdi.