Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) öncülüğünde Edirne Valiliği’nin 29.08.2019 tarih ve 8849 sayılı onayı ile ülke genelinde başlatılan "Senin De Bir Dikili Ağacın Olsun" Kampanyası’nı destekliyor, tüm doğaseverlerin de desteğini bekliyoruz."

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), Trakya bölgesindeki Oda ile Borsalar, Trakya Kalkınma Ajansı ve EDSİAD bir araya gelerek, ‘Senin De Bir Dikili Ağacın Olsun’ kampanyası başlatılmıştır.

Bölgemizin yeniden ağaçlandırılmasına destek vermek isteyen üyelerimiz, vatandaşlarımız ve halkımız 10 TL karşılığında bir fidan bağışlayarak kampanyaya katılabileceklerdir. Buradan tüm Trakya halkına destek çağrısında bulunuyor ve herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası.