Lüleburgaz Vergi Dairesi 30.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Odamıza ziyaret gerçekleştirdi. Vergi Dairesi Müdürü Remzi ÜNVER ve beraberindeki heyet Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ ve Yönetim Kurulumuz tarafından karşılandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ , ‘Ödediğimiz vergilerin ülkemizin kalkınmasında önemli bir rolü bulunuyor. Bu vergiler bizlere hizmet, yatırım ve destek olarak geri dönmektedir. Lüleburgazlı tüccarların ve sanayicilerin kutsal bir görev olan vergi ödeme konusunda üstlerine düşen görevi fazlasıyla yaptıklarını düşünmekteyim. Bu vesile ile vergi haftasını kutlarım.’ diyerek sözlerini tamamladı.