Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına seçilen Tekirdağ Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop 20 Mart 2019 Çarşamba günü Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasının ‘nın düzenlediği Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle İlçe Değerlendirme Toplantısında bir araya geldi.

Kırklareli Valisi Osman BİLGİN, Kırklareli Milletvekili Selahattin MİNSOLMAZ, Lüleburgaz Kaymakamı Mustafa KAYA, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Bülent ŞENGÖRÜR , Lüleburgaz Belediye Başkanı Vekili Şehberder ÖZTÜRK, İl A Protokol İsimleri,Lüleburgaz Oda – Borsa temsilcileri, Esnaf Odaları ve Meslek Örgütlerinin Temsilcileri, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ, Meclis Başkanı Aytaç AKSOY,Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri, Komite Üyeleri,Odamız Sanayici Üyeleri, Odamız Personelleri ve Basın Mensupları istişare toplantısına  katılımda bulundu.

Toplantı da  konuşan Prof. Dr. Mustafa Şentop; “Bugün Lüleburgaz’da STK Temsilcileri ile İlçe Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirdik.Verimli ve sıcak gerçekleşen bu toplantının Lüleburgaz’a fayda sağlayacağını düşüncesiyle katılımcılara teşekkür eder,çalışmalarında başarılar dilerim’

Toplantı sonunda Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanımız İlhami CEBELLİ ve Meclis Başkanımız Aytaç AKSOY karşılıklı hediye takdiminde bulundular.