LÜLEBURGAZ TSO’dan 720 Aileye Yardım

Odamız ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı. Ramazan ayı dolayısıyla toplam 720 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuldu.

TOBB’un ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı olarak verilmek üzere ilettiği 720 adet erzak paketi ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Lüleburgaz TSO Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, yaptığı açıklamada Ramazan ayında ihtiyaç sahibi aileleri az da olsa sevindirmek için imkanlar ölçüsünde çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Yardım paketlerinin dağıtımını meclis ve meslek komite üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiklerini belirten Cebelli; “Oda olarak, ihtiyaç sahibi ailelerimiz için hazırlattığımız erzak paketleriyle bu güzel ayın onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz” diye konuştu.