AKINSOFT'u temsilen Akınsoft Kırklareli Bölge Bayi - Line Bilişim Teknoloji Marketi ve Hizmetleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yetkilisi Cemal ŞİRİN ile Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odasını Temsilen Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ arasında Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine özel, liste fiyatları üzerinden %40 indirim ve +1 Modül Hediye uygulanacağı konusunda 31/12/2019 tarihine kadar geçerli olmak üzere mutabakata varılmış olup, Kampanya kapsamında “ Cari 2, Çek-Senet, İrsaliye, Teklif, Sipariş, Depo, Kartoteks, Pazarlama, Seri No-Garanti, Taksit Takip “  modüllerinden birtanesi  hediye hedilmektedir  odamız üyelerine hayırlı olmasını dileriz. Yönetim Kurulu Başkanı İlhami CEBELLİ yaptığı açıklamada; Üyelerimizin sosyal ve ticari ilişkiler kurmasına zemin hazırlayarak daha kaliteli hizmet almalarına olanaklar sunan ve onlara her alanda destek olmak amacı ile oda olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.
             Söz konusu Akınsoft Wolvox  Yazılımlarından indirim anlaşmasından faydalanmak isteyen üyelerimizin AKINSOFT Kırklareli Bölge Bayi Line Bilişim Teknoloji Marketi ve Hizmetleri Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yetkilisi Cemal ŞİRİN ile irtibata geçmeleri hususu önemle duyurulur. Tel :0288 412 10 88 – 0850 441 39 88 ve 0533 554 62 64

LTSO üye kartı için odamızdan bilgi alabilirsiniz 0288 4171121

Detaylar ve diğer indirim protokollerimiz için tıklayınız;