Rusya Federasyonu Sanayi ve Ticaret Bakanlığı ile Sverdlovsk Bölgesi Yönetimi tarafından düzenlenen INNOPROM Uluslararası Sanayi ve Ticaret Fuarı 8-11 Temmuz 2019 tarihinde Rusya'nın Ekaterinburg kentinde gerçekleştirilecektir.

Resmi açılışını Rusya Devlet Başkanı Sayın Vladimir PUTIN ile Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın yapması planlanan ve 2019 yılında 10'uncusu düzenlenecek olan bu fuara, 20 ülkeden 600 firmanın katılım sağlaması ve 50.000 profesyonel iş insanının ziyareti beklenmektedir.

Ülkemizin "PARTNER ÜLKE: TÜRKİYE" adı altında yer alacağı bu fuara, Trakya Kalkınma Ajansı tarafından, Bakanlığımız için ayrılan 90 m2'lik alan içerisinde 12 m'lik bir alanda TR21 bölgesini oluşturan Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ illerinin yatırım ortamını tanıtmak üzere stantlı katılım gerçekleştirilecektir.

Bu kapsamda, Rusya Federasyonu ile halihazırda ticaret yapan ya da ticari faaliyetler kurmak isteyen firmalarımızın Rusça ya da İngilizce dillerinde hazırlanmış olan tanıtım materyallerini ve kartvizitlerini Ajansımıza ulaştırmaları durumunda, ilgili firmalarımızın tanıtımı sağlanarak, muhtemel iş ortaklarına iletişim bilgileri ve ürün katalogları aktarılacaktır.

Bu kapsamda, fuara göndermek istediğiniz tanıtım materyallerinizi ve kartvizitlerinizi 3 Temmuz 2019 tarihine kadar bağlı olduğunuz Ticaret Odasına ya da ilinizde bulunan Trakya Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi’ne bırakabilirsiniz.

Fuara ilişkin sorularınız için 0 288 214 25 25 numaralı telefondan Kırklareli YDO Koordinatörü Emre Bey ile görüşebilirsiniz.